mie. dec. 6th, 2023

O bătrână de 82 de ani din Vaslui i-a venit de furcă unui hoț care a atacat-o în plină noapte, încercând să o jefuiască. Cum a reușit să scape de bărbat.

Un hoț din județul Mureș a crezut că are o misiune ușoară atunci când a intrat peste o femeie de 82 de ani din Vaslui, încercând să o jefuiască. Bătrâna a dat dovadă de un curaj nebănuit.

Un hoț din Vaslui a încercat să jefuiască o femeie de 82 de ani. Ce a pățit în casa acesteia

Incidentul din estul țării a avut loc în noaptea de 27 spre 28 iulie. Infractorul a pătruns în locuința femeii, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă bani și alte valori.

Femeia de 82 de ani a scăpat cu curaj de hoț. Totul s-a întâmplat în plină noapte. În loc să plece cu banii, individul a plecat ușor ”altoit” din casa victimei sale.

Odată ajuns în casă, bărbatul a fost surprins de bătrânică. Aceasta a început să strige la el și să-l pălmuiască.

În doar câteva zile, Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, l-au identificat pe infractor.

Bărbatul care a intrat peste femeia de 82 de ani, sub control judiciar

Bărbatul este domiciliat în comuna Adămuș, județul Mureș, iar acum este anchetat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat. Pentru acțiunea sa, hoțul a primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, după ce inițial fusese reținut 24 de ore.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *