mie. iul. 17th, 2024

Kyriakos Papadopoulos (30 de ani) este jucătorul cu care U Craiova 1948 a dat lovitura în mercato în această vară.

Anunțat de club ca o mare vedetă, stat pe care îl merită având în vedere trecutul său, cu peste 130 de meciuri în Bundesliga la Schalke, Leverkusen, Leipzig și Hamburg, stoperul grec încă nu a debutat la U Craiova 1948, dar Adrian Mititelu susține că se pregătește foarte bine și, când va fi pus la punct cu pregătirea fizică, va juca.

  • Kyriakos Papadopoulos a fost adus de U Craiova 1948 de la Atromitos

Adrian Mititelu, despre Kyriakos Papadopoulos

În același timp, Adrian Mititelu a transmis că nu crede că grecul va juca foarte mult la U Craiova 1948, întrucât va prinde un transfer la o echipă mai mare. Omul de afaceri a anunțat că Papadopoulos are și o clauză de reziliere în contract, pe care nu a vrut să o dezvăluie, pentru a nu fi aflată de Gigi Becali.

El nu are nicio problemă medicală. Am auzit că e leu la antrenamente. Cred că va fi un pariu câștigător. Nu știu cât va rămâne la noi, cred că va rămâne puțin, că are o clauză de transfer afară.

Nu spun cât are clauza că poate aude Gigi Becali”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Gigi Becali a plătit clauza de reziliere a contractului lui David Miculescu

Gigi Becali a decis să plătească 1.7 milioane de euro, clauza de reziliere a contractului cu UTA, pentru a-l aduce pe David Miculescu, iar Adrian Mititelu crede că patronul de la FCSB a dat lovitura.

E un jucător foarte bun Miculescu, și eu l-aș fi dorit, dar situația economică nu mi-ar permis. Dacă aș fi avut banii, l-aș fi luat și eu pe banii ăia. Cred că Gigi Becali a dat lovitura, a făcut o mișcare bună.

Poate anul ăsta nu va face multe, dar va face într-un an-doi. L-am vrut și eu la primul an de Liga 1, dar nu s-a putut”, a spus Adrian Mititelu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *