lun. iun. 17th, 2024

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus marele adio! Îndrăgita artistă a fost surprinsă în brațele altui bărbat, iar controversa nu a întârziat să apară. Iată ce a declarat vedeta despre despărțire și despre noua sa relație amoroasă!

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

În această dimineață, presa a explodat cu imagini cu Theo Rose și un alt bărbat din lumea teatrului. Iată că secretul despărțirii a ieșit la suprafață! De ce spunem secret? Pentru că îndrăgita cântăreață a postat pe rețelele sociale mai multe InstaStoryuri în care explică faptul că atât ea, cât și fostul iubit, Alex Leonte au hotărât de mult timp și de comun acord să-și spună adio. Aceasta a explicat că doar prietenii apropiați știau prin ce trece și că voia să facă public acest eveniment atunci când se simțea pregătită. Totodată, explică faptul că fostul iubit știa de noua sa relație.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo Rose pe InstaStory. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *