lun. iun. 17th, 2024

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe Autostrada Soarelui. În urma impactului, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs sâmbătă la amiază, cel mai probabil, din cauza vitezei cu care circulau cele trei mașini pe Autostrada Soarelui

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe Autostrada A2 pe sensul Constanța către București, la kilometrul 162, în zona localității Cernavodă, județul Constanța, traficul desfășurându-se dirijat, pe banda a doua. În urma accidentului, trei persoane necesită îngrijiri medicale”, au transmis autoritățile.

Potrivit primelor informații, impactul a fost atât de puternic, încât au rupt parapetul, iar circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Au rezultat trei victime, deși în cele trei mașini se aflau mai multe persoane. Persoanele rănite- doi bărbați și o femeie- au fost duse la spital cu ambulanța și elicopterul, dar nu se află în stare gravă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *