lun. sept. 25th, 2023

Doliu în PSD. A murit fostul prefect de Mureș. Membru important în cadrul Partidului Social Democrat, Ovidiu Natea s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani.

Doliu în politica românească după ce fostul lider social democrat Ovidiu Natea a încetat din viață la vârsta de 84 de ani.

Doliu în PSD

Ovidiu Natea a fost deputat de Mureș în Parlamentul României, din 2000 până în 2001. Aici a activat în cadrul Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă.

Mai mult decât atât, Ovidiu Natea a ocupat și funcția de prefect al județului Mureș între anii 1996 și 2003-2004.

Vă readucem aminte că Natea a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 28 Mureș pe listele PDSR, adică ale Partidului Democrației Sociale din România.

Și-a încetat mandatul la data de 12 martie 2001, prin demisie, fiind înlocuit de Tiberiu Sergius Sbârcea. Mai trebuie spus despre Natea că nu a luat cuvântul niciodată în Parlamentul României și nu a făcut nici o propunere legislativă.

De remarcat că Natea a organizația județeană a PSD până în 2008. Acesta și-a anunțat însă demisia din partid, dar nu înainte de a spune că nu se mai regăsește în filiala, unde a constatat “cârcoteli, discuții după colț și ură”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *