lun. oct. 2nd, 2023

Anamaria Prodan a vorbit despre o nouă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf. Fără să dea prea multe detalii, Anamaria Prodan a spus că aceasta era o angajată.

Noi detalii scandaloase ies la iveală despre Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan a dezvăluit o nouă relaţie extraconjugală pe care soţul său a avut-o. De această dată, femeia cu care o înşela era chiar o angajată a Anamariei Prodan.

M-am trezit cu o angajată, amanta lui Reghe! Omul a știut cum să ia absolut tot fără ca eu să văd. În 16 ani nu l-am verificat o singură dată.

Am verificat o dată banii din cont. Omul a cărat tot, încet, încet. El a golit toate conturile direct către amantă, fără pic de jenă. A vândut o mașină de 90.000 de euro și a trimis banii amantei. Nouă ne-a zis că a făcut accident și ne rugam să fie bine”, a spus Anamaria Prodan la o emisiune tv, conform fanatik.ro.

Anamaria Prodan, atac dur după lovitura teribilă primită de la Laurenţiu Reghecampf: „Suntem departe de mizeria asta!”

Anamaria Prodan a avut o reacţie virulentă după ce Laurenţiu Reghecampf a obţinut instanţă să plătească o pensie alimentară mai mică.

Dacă inițial o hotărâre luată de Judecătoria Buftea îl obliga pe Laurențiu Reghecampf să plătească o treime din totalul veniturilor sale, apelul făcut de antrenor la Tribunalul Ilfov l-a transformat în câștigător.

„Despre pensie sau ce mă sună toată lumea nu mă interesează. Am altele pe cap. Ce face Reghe de se face de râs, să fie la el, acolo… Dacă face ordonanțe, face recursuri, eu nu am treabă. Ce hotărăște instanța, așa să fie. Nu am cerut pensie sau program de vizită. Îl așteptăm de ani să vină acasă, să își vadă copilul și să-l ajute.

Vrea, ok, nu vrea, la fel. Dacă vrea să se facă de râs în fața țării, să se facă. Noi, familia, nu comentăm. Suntem departe de mizeria asta.

Să facă ce îl povățuiește amanta sau cine îl povățuiește. O să-i pară rău de tot când copiii o să dea ochii cu el. Este jenant pentru un părinte să facă așa ceva. Băiatul lui va crește. Va vedea tot ce face”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *