mar. iul. 23rd, 2024

Show de zile mari într-o stație de tramvai din București! O tânără a dorit să arate cat de talentată este și cât de bine se descurcă atunci când vine vorba despre dans. Aceasta a apărut în stația de tramvai într-o ținută extravagantă, care a lăsat la vedere mult mai mult decât ceilalți călători s-ar fi așteptat.

Cum a fost surprinsă tânăra

Tot mai mulți tineri din România doresc să ajungă virali pe platforma TikTok. Unii fac tot felul de provocări, alții își etalează talentul la dans, dar din păcate alții își pun viața în pericol și chiar au fost înregistrate mai multe decese la noi în țară din această cauză. Tânăra din București a renunțat la provocările periculoase sau la trendurile din alte țări și a decis să îi dea pe toți urmăritorii ei pe spate cu un dans așa cum nu au mai văzut până acum. Ce-i drept, aceasta a și reușit să își cucerească fanii, dar și ceilalți participanți la trafic.

Tiktokerița a purtat un top negru, cu spatele gol și o pereche de colanți transparenți, care au lăsat la vedere lenjeria intimă. A mers într-o stație de tramvai și a dansat câteva minute în șir, până când s-a asigurat că videoclipul a ieșit așa cum și-a dorit. Numai că, dintr-un alt mijloc de transport aflat în zonă, o altă tânără a filmat-o și a urcat și ea imaginile pe aceeași platformă. Într-un timp foarte scurt, videoclipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

Reacțiile negative din secțiunea de comentarii a platformei unde a fost postat filmulețul, nu au întârziat să apară, mai mulți dintre utilizatori revoltându-se și declarându-se dezamăgiți de generația din zilele noastre. Alți utilizatori ai acestei platforme au mărturisit că sunt de-a dreptul uimiți de gradul de influență pe care îl are TikTok asupra tinerilor, dar și de faptul că aceștia renunță imediat la inhibiții pentru cât mai multe vizualizări și aprecieri. Bineînțeles, au fost și persoane care au felicitat-o pe bucureșteancă pentru curajul ei de a se afișa în astfel de ipostaze în public.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *