mar. iul. 23rd, 2024

Detalii inedite despre familia lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, au ieșit la iveală la peste trei ani de la moartea acestuia. Bărbatul a decedat într-un accident rutier la doar câteva luni după ce și-a refăcut viața în Spania. O persoană care îi era apropiată a dezvăluit cine se ocupă acum de memoria lui.

Cornel Galeș se mutase în Spania cu puțin timp înainte de a muri

Cornel Galeș a avut o căsnicie de două decenii cu Ileana Ciuculete, căreia i-a fost manager. La doar câteva luni după ce cântăreața a murit, în martie 2017, bărbatul a început o relație cu o altă femeie, Viviana Măntoiu, care pe atunci era șefa lui, la o agenție de turism la care el se angajase.

El a vândut vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete și s-a mutat într-o vilă din Spania, alături de noua sa parteneră și de fiica ei, Sasha. Acolo a locuit până la momentul accidentului în care și-a pierdut viața, la finalul lunii noiembrie 2019. Singurele sale rude de sânge, fiica din prima căsătorie și fratele lui nu au venit la înmormântare, iar Viviana a fost cea care s-a ocupat de repatrierea trupului său.

Cine se ocupă de memoria lui Cornel Galeș

De altfel, în prezent, tot Viviana ar fi cea care s-ar ocupa de memoria lui Cornel Galeș. Femeia cu care el și-a trăit ultima parte a vieții a fost cea care i-a făcut pomenile, iar fiica ei ar suferi și acum din cauza tragediei.

„Chiar dacă nu arată, Viviana suferă și acum. I-a făcut pomenile, împarte mereu pentru sufletul lui. Fiica ei, Sasha, se atașase și ea de Cornel și plânge și acum după el.

Îi poartă cămășile pe care le-a păstrat, pentru a-l simți alături în moment importante din viața sa”, a dezvăluit pentru Playtech-Impact una dintre puținele persoane care-i mai rămăseseră apropiate lui Cornel Galeș după decesul Ilenei Ciuculete.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *