lun. sept. 25th, 2023

Fanii Paulei Seling au rămas fără reacție în urma anunțului postat recent de aceasta pe rețelele de socializare. Celebra cântăreață a mărturisit că a primit o veste tragică și că un om drag ei s-a stins din viață. Cei din echipa de la ,,Vocea României” au rămas fără o persoană de bază din proiect. ,,Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt că a plecat, mai ales ca aș fi vrut sa o sun mai des, să ii spun cât o iubesc și cât înseamnă pentru mine”, a spus solista.

Doliu la Vocea României: un om important din proiect s-a stins din viață

Este o zi tristă pentru lumea muzicală din România. Gabriela Duțescu s-a stins din viață recent. Aceasta i-a antrenat pe mulți din concurenții de la emisiunea ,,Vocea României”. Cea din urmă a modelat multe glasuri de-a lungul carierei sale.

Printre aceștia își fac loc mari nume din muzica românească precum: Dida Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă, Marcel Pavel, Paula Seling. Femeia era de meserie foniatru, adică antrenor de voci.

Paula Seling a fost cea care i-a șocat pe mulți dintre internauți cu anunțul trist. Solista a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își arăta supărarea pe care o simte acum și regretul că nu a purtat mai multe discuții cu Gabriela Duțescu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *