lun. oct. 2nd, 2023

Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis ca Laurențiu Reghecampf să plătească pensie alimentară 2000 de euro, decizie cu care Anamaria Prodan nu e de acord, potrivit Click!.
Vineri, 22 iulie, Tribunalul Ilfov a judecat apelul depus de Laurențiu Reghecampf împotriva ultimei hotărârii a Judecătoriei Buftea, prin care antrenorul a fost obligat la plata unei cote de 1/3 din totalul veniturilor sale lunare. După spusele Anamariei Prodan, salariul lui Reghe la Neftchi Baku ar fi 40.000 de euro, astfel că pensia alimentară ar fi depășit 7.000 de euro pe lună. De asemenea, conform judecătorilor, impresara este obligată să-i plătească încă soțului ei și cheltuielile cu avocatul, de peste 9000 lei. Decizia instanței este definitivă. Anamaria Prodan nu este mulțumită de ceea ce s-a decis. „Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea! 
Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *