mar. iul. 23rd, 2024

Pentru Liviu Dragnea, fosta iubită este istorie. Politicianul i-a spus „adio” Irinei Tănase după opt ani de relație. Când toți așteptau anunțul privind data nunții, s-a produs ruptura neimaginabilă. Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și a lăsat-o pe Irina Tănase în casa pe care ea a achiziționat-o cât el a fost după gratii, cu banii lui. Se pare că timpul ne-a demonstrat că decizia a fost una definitivă, fiindcă, potrivit zvonurilor, Liviu Dragnea are deja o altă parteneră. Află cine este noua iubită a lui Liviu Dragnea și cu se ocupă aceasta.

Liviu Dragnea a uitat-o pe Irina Tănase

Fostul lider PSD pare că a trecut peste despărțirea de Irina Tănase. Reacția lui Liviu Dragnea privind infidelitățile fostei iubite a fost una clară și vehementă, fără posibilitate de întoarcere. Politicianul i-ar fi dat block tinerei pe toate rețelele de socializare, inclusiv numărului său de telefon, și nu a mai vrut să audă de ea.

Umblă vorba în politica românească, în prezent, cum că Liviu Dragnea ar avea o altă parteneră, potrivit romaniatv.net. Aceasta face parte din Alianța pentru Patrie (APP), partidul politicianului, înființat la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare. Formațiunea politică a luat naștere în urma efortuilor depuse de social-democratul Codrin Ștefănescu, întrucât Liviu Dragnea nu poate activa în politică.

Buzoianca Oana Leonte, pe numele său, este tânăra care l-ar fi convins pe Liviu Dragnea să creadă din nou în dragoste. De profesie, este profesoară de franceză și este cu cinci ani mai mică decât Irina Tănase. De mai bine de jumătate de an, susține ea, partidul lui Liviu Dragnea îi este „a doua casă”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *