sâm. mai 18th, 2024

O crimă oribilă a avut loc la Lehliu Gară. Un refugiat ucrainean şi-a ucis mama, într-un acces de furie. S-a întâmplat chiar în locuinţa pusă la dispoziţie de o familie de români, care se oferiseră să-i găzduiască.

Carmina Pricopie, senior editor Antena 3, a dat detalii despre acest caz șocant:

„În urmă cu aproape o săptămână, un refugiat ucrainean a anunțat mai multă lume pe care o cunoștea în localitatea Lehliu Gară, acolo unde locuia cu mama sa din luna mai, și a spus că și-a găsit mama decedată în pat, această fiind grav bolnavă, având o boală incurabilă.

Au fost alertate forțele de ordine. Polițiștii de la IPJ Călărași, în momentul în care au ajuns în locuință, și-au dat seama că nu vorbim despre o moarte cauzată de boală, ci despre o crimă, pentru că femeia avea mai multe vânătăi.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul și-a ucis mama într-un acces de furie cu multiple lovituri, în noaptea de 17 spre 18 iulie. Totul s-a întâmplat în baia locuinței pusă la dispoziție de familia de români, plecată în acel moment la mare, la Constanța.

După ce și-a ucis mama în baie, brabatul a încercat să ascundă totul. Și-a spălat mama dar și baia, ulterior a transportat-o în pat și a încercat să facă să pară că femeia murise în somn.

În acest moment, el este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor asupra unui membru al familiei dar și pentru violență în familie.”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *