lun. iun. 17th, 2024

Marina Bassols Ribera (22 de ani, locul 211 WTA) a reușit una dintre cele mai mari răsturnări de scor din istoria tenisului și s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Budapesta.

Marina Bassols a reușit o revenire halucinantă la turneul WTA de la Budapesta, după ce a fost condusă cu 6-0, 5-0, 30-0.

Marina Bassols, una dintre cele mai spectaculoase reveniri din istoria tenisului mondial

Sportiva din Spania, aflată pe locul 263 WTA, a reușit meciul vieții în fața Yuliyei Hatouka (22 de ani, 211 WTA), în calificările turneului de la Budapesta.

Yuliya Hatouka i-a dat o lecție de tenis spanioloaicei în vârstă de 22 de ani în primul set, pe care l-a câștigat în doar 23 de minute.

Jucătoarea din Belarus a continuat în aceeași manieră și în setul doi, când a ajuns rapid la 5-0. Ce a urmat a făcut înconjurul lumii, mai ales că Hatouka avea 30-0 pe serviciul adversarei și mai avea nevoie de doar două puncte pentru a câștiga partida.

Iberica însă a rezistat eroic și a forțat rămânerea în meci, a câștigat primul game și nu s-a mai oprit până la final, reușind să câștige setul cu 7-5.

Marina Bassols a reușit o serie de 10 game-uri consecutive

Cu un nivel de încredere uriaș, Marina Bassols a reușit 10 game-uri la rând și conducea în setul al treilea cu scorul de 3-0.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *