mie. iul. 17th, 2024

Shakira ar iubi din nou. Un actor celebru de la Hollywood ar fi făcut-o să îl uite pe Pique, după ce căsnicia ei cu fotbalistul de la Barcelona a ajuns la final. Cântăreața a plecat deja din Spania în California cu cei doi fii ai ei și ai sportivului, Milan și Sasha.

Shakira și Pique, neînțelegeri cu privire la copiii lor

Shakira, în vârstă de 45 de ani, n-a ținut cont de faptul că Gerard Pique, cu 10 ani mai tânăr decât ea, n-ar fi fost de acord ca ea să plece din Spania cu cei doi fii ai lor, deoarece în acest fel băieții sunt separați de bunicii lor paterni.

Cântăreața a plecat în California, iar speculațiile au apărut numaidecât. Se pare că Shakira ar fi început o relație cu un actor celebru. Cei doi ar fi început să se urmărească reciproc pe rețelele sociale.

Gerard Piqué, despre care presa din Spania a scris că a fost prins de Shakira cu o altă femeie, se află și el în Statele Unite ale Americii, deoarece pregătirile de pre-sezon ale Barcelonei sunt în curs la Miami.

Fratele Shakirei, Tony Mebarak, a dezvăluit că nu l-a simpatizat niciodată pe Pique. El a susținut că fotbalistul nu a luat niciodată în serios lucrurile legate de familie. Sportivul ar fi obișnuit să petreacă multe nopți la petreceri.

Mai exact, celebra cântăreață Shakira ar fi început o relație cu Chris Evans, care l-a interpretat pe Căpitanul America. Conform publicației spaniole Marca, actorul a spus că artista este „spectaculoasă” și că ar căuta pe cineva cu care să aibă o relație stabilă.

În afară de filmele în care a avut rolul Căpitanul America, actorul care ar fi făcut-o pe Shakira să uite de fotbalistul Gerard Pique a jucat în producții precum: „Snowpiercer/ Expresul zăpezii”, „Celularul/ Cellular”, „What’s Your Number?/ Care-i numărul tău”, precum și „Don’t Look Up/ Nu priviți în sus”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *