lun. sept. 25th, 2023

Știm cu toții faptul că Oana Roman a răbufnit în scandalul momentului pe urma declarațiilor făcute de către George Buhnici cu privire la femeile cu celulită, vergeturi sau cu kilograme în plus. Ei bine, și la adresa soției lui a venit cu un mesaj dur, pentru care fanii au taxat-o azi într-un mod neașteptat. Iată valul de critici primit de vedetă în mediul online!

Numeroase vedete și nume mari din showbiz-ul românesc au reacționat în ceea ce ține de afirmațiile tăioase făcute de George Buhnici, multe dintre comentarii fiind legate chiar de soția lui pe care a comparat-o cu o „minoră”, dar și care a făcut o gafă colosală pe Internet.

Recent Oana Roman s-a trezit cu un val de critici în mediul online, chiar după ce a postat un mesaj dur pentru Lorena Buhnici. Soția lui George Buhnici a făcut publice zilele trecute mai multe fotografii cu o femeie supraponderală pe care a jignit-o în mai multe moduri, astfel că vedeta nu s-a putut abține să nu vină cu o reacție.

Oana Roman a explicat că este lipist de bun simț să faci un astfel de gest și că cei doi soți nu ar avea loc într-o societate la cât de mult rău pot face, așa că fanii au taxat-o imediat pentru vorbele spuse, unii dintre ei făcând apel la aspectul fizic al vedetei.

„Nu îți este rusine să o jignesti pe soția lui Buhnici? Nu te vezi în ce hal arăți, urâtă, umflată? De aia nici taică-tu nu te bagă în seamă. Vezi de treaba ta că de aia te-a lăsat și bărbatul. Nu ți-e rușine? Huo!”, este mesajul acid primit de Oana Roman.

Oana Roman și-a pus la punct fanii imediat

Bineînțeles, Oana Roman nu a putut accepta jignirile nefondate venite din parte criticilor din mediul online, astfel că a luat atitudine imediat și i-a pus la punct pe cei care au jignit-o în acest fel.

„Vă prezint un băiețaș. Cu sprâncene pensate și super în trend. Educat și manierat. Și care a fost mult pe la școală și care pare că are o sensibilitate aparte pentru doamna despre care am scris. Și ca el sunt, din păcate, foarte mulți.”, a fost reacția Oanei Roman după mesajul dur primit în mediul online.

De asemenea, pentru cei care nu au văzut încă mesajul postat de Oana Roman pentru Lorena Buhnici după ce a criticat o femeie cu mai multe kilograme în plus de pe litoral, pozând-o fără a-i cere acordul.

„Apoi azi, din paradisul meu, văd asta. De ce ar vrea cineva să facă așa ceva? De ce să jignești gratuit o ființă umană pe care nu o cunoști și despre care nu știi nimic? De ce să fii rău, primitiv și ticălos? De ce? Cu ce te ajută? De unde vine instinctul de a face rău? Ce poate zace într-un om ca să poată face așa ceva? Shame on you, doamna Buhnici. Aș intra în pământ de rușine și aș dispărea din spațiul public. Aș face acte de caritate și aș merge la biserică să mă rog pentru liniștea sufletului. În mod normal tu nu ai loc într-o societate civilizată. Nici tu, nici soțul tău”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *