lun. sept. 25th, 2023

Moment foarte emoționant pentru Jador. Artistul a izbucnit în plâns chiar în fața a sute de oameni, la un concert. Acesta nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, chiar pe scenă, de fericire când a văzut câtă lume îl iubește și susține. 

Recent, Jador a fost invitat să cânte la Aleșd, Oradea. Însă, atunci când recitalul său s-a terminat, acesta a izbucnit în plâns, pe scenă, în fața a sute de oameni. Acesta a fost emoționat până la lacrimi după ce publicul care l-a așteptat atâta timp să vină a început să-l aplaude și să-i strige numele. A plâns de fericire atunci când a văzut câtă lume îl susține și iubește.

Jador a coborât de pe scenă și s-a îndreptat către mulțime. Acolo, a fost îmbrățișat de o mare parte din fanii din primul rând. În cele din urmă, artistul s-a urcat înapoi pe scenă și a început să plângă, spunând că niciodată nu se aștepta ca atât de multă lume să-l aprecieze și să-l iubească.

Acesta a postat și pe contul lui personal de Instagram, un mesaj unde a transmis că este doar un simplu om și nu-i vine să creadă câte persoane îi sunt alături. Pentru el, fanii săi sunt ca o a doua famile. Jador ține mereu să le mulțumească tuturor pentru toată susținerea și iubirea de care dau dovadă.

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubiți cu bune și rele ! Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns ,atâta tot, și că oamenii se uita la el cu admirare și bucurie și asta mă face să mă simt special ! Va iubesc jadorașii mei din toată inima și voi sunteți a doua mea familie”, a scris Jador pe Instagram.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *