lun. iun. 17th, 2024

Sfârşitul lumii a fost prevestit de către cei mai mari părinți ai României, Ilie Cleopa, Ilarion Argatu şi Arsenie Boca. Iată dezvăluiri teribile și inimaginabile despre semnele Apocalipsei!

Părintele Ilie Cleopa descria progresele tehnice ca fiind una dintre minunile satanei:

„Când vei vedea că din paie uscate de grâu îţi face pâine proaspătă şi, din viţă uscată de vie, îţi face să curgă vinul cel mai bun. Vor face multe minuni cu puterea satanei, încât cei care nu sunt întemeiaţi în credinţă vor zice: Măi, ăştia sunt de la Dumnezeu!”, se arată într-una dintre aceste profeţii consemnată în cuvântul-ortodox.ro.

Părintele Ilie Cleopa a profeţit Apocalipsa care se va manifesta peste noi, în urma unui război neutronic:

„Nu vor vătăma copacii, nici florile, nici răsadurile şi nici ierburile. Ci numai pe oameni cinci luni de zile îi va vătăma. Atât o să dureze războiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai să te poţi păzi nici în casă, nici în beci, nici în apă, nicăieri, nicăieri. Unde te-a ajuns… distruge. Asta-i bomba cu neutroni. Toate-s scrise, fraţii mei”, a prevestit părintele Ilie Cleopa, relatează romaniatv.net.

Părintele Ilarion Argatu:„Oamenii îşi vor vinde sufletul, vor dispărea dragostea şi mila”

Părintele Ilarion Argatu de la Mănăstirea Cernica a prevestit modul în care ne vom confrunta cu Apocalipsa, dar și motivele care vor duce la sfârșitul lumii:

„Din cauza sărăciei, oamenii îşi vor vinde sufletul pentru hrană şi îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea şi mila dintre oameni. Se vor contopi preoţii cu mirenii şi nu va mai fi cine să conducă pe credincioşi. Vor conduce banul şi interesul de a câştiga averi”, profeţea preotul, relatează aceeași sursă. 

Ilarion Argatu a prevestit că România va avea parte de o catastrofă. Acesta a mai spus că nu doar țara noastră se va confrunta cu nenorocirea ce va aduce sfârșitul:

„Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni.

Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu.

Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometri. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul.

Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur”, profeţea părintele Argatu, conform aceleași surse. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *