lun. sept. 25th, 2023

O femeie a povestit că a fost la un pas de moarte după ce a ridicat o bancnotă de pe jos. După ce a fost transportată la un spital și a primit îngrijiri medicale, ea a atras atenția asupra pericolului din spatele acestui gest banal.

Ce a simțit femeia după ce a ridicat o bancnotă de pe jos

Femeia, care se numește Renne Parson și trăiește în statul american Kentucky, a povestit ce a simțit la scurt timp după ce a ridicat o bancnotă de un dolar de pe jos. Norocul pe care a crezut că l-a avut s-a transformat rapid într-un moment de panică, iar acum tânăra sfătuiește pe toată lumea să nu ridice bani de la pământ, indiferent de valoare.

Incidentul a avut loc pe 10 iulie, în timp ce femeia călătorea prin Nashville, Tennessee, alături de soțul ei, Justin, și de copilul lor de trei luni. Cuplul a decis să oprească la un restaurant cunoscut pentru a folosi toaleta.

„Îmi așteptam soțul ca să pot merge la baie, văd o bancnotă de un dolar pe jos. Nu mă gândesc la absolut nimic și o iau. Ținând-o în mână, mă uit în jur și mă gândesc să i-o dau fetiței pe care am văzut-o mai devreme.

Însă soțul meu iese din baie, arunc dolarul în buzunar, îi dau copilul și fug la baie. Îmi spăl mâinile și nu le usuc până la capăt. Ies repede, îi iau pe ai mei și mergem spre mașină. Între timp, scot dolarul din buzunar, îl țin puțin și îl pun în ușa mașinii.

În timp ce făceam asta, îi spun soțului meu cât de norocoasă am fost să găsesc un dolar la întâmplare. Apoi iau un șervețel pentru a-mi șterge mâinile, pentru că mi-am amintit că soțul meu mi-a spus să nu ridic bani de pe pământ, deoarece pot conține droguri”, a povestit femeia.

Ea și-a descris simptomele drept „o tonă de cărămizi” ce părea că i-a căzut mai întâi pe umeri și apoi în tot corpul. Apoi, a simțit că trupul i-a amorțit complet și de abia mai putea vorbi și respira.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *