lun. oct. 2nd, 2023

Europa se apropie de ziua 150 a războiului Ucraina – Rusia. Lucrurile rămân incerte în statul vecin. Vineri, între statele beligerante va fi semnat un acord privind exportul cerealelor prin Marea Neagră.


Zelenski, ironic la adresa hackerilor ruși: ”44 nu e aproape de 70”

Președintele Volodimir Zelenski a fost internat la ATI, însă doar în mintea hackerilor rușii. Infractorii cibernetici au pus la cale un plan diabolic în 21 iulie. Hackerii ruși au preluat, temporar, controlul posturilor de radio Hit FM, Radio ROKS, KISS FM, Radio RELAX, Melodia FM, Naşe Radio, Radio JAZZ, Classic Radio ş Radio Bayraktar. Ulterior, au difuzat la posturile de radio informația că Zelenski s-ar afla la Terapie Intensivă.

Atribuțiile lui Zelenski ar fi fost preluate de președintele Radei Supreme, Ruslan Stefanciuk. În cele din urmă, președintele ucrainean a apărut într-o filmare prin care demonstrează că este perfect sănătos.

“Astăzi, Rusia a lansat mai multe informaţii false că statul ucrainean nu ar mai fi controlat de preşedintele Zelenski, deoarece acesta s-ar afla în spital sau, mai exact, la terapie intensivă din cauza unei probleme grave de sănătate.

Aşadar, iată-mă în biroul meu şi nu m-am simţit niciodată aşa de bine ca acum. Şi vestea proastă pentru cei care se ascund în spatele unor astfel de ştiri false este că nu sunt singur. Suntem 40 de milioane de ucraineni”, a adăugat președintele.

Zelenski a trimis o ”săgeată” și spre Vladimir Putin: ”Cu tot respectul pentru bătrâneţe, 44 nu este aproape de 70″.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *