vin. mart. 29th, 2024

Gafele verbale au eclipsat deplasarea lui Biden la o fostă centrală electrică pe cărbune care a trecut la producția de energie eoliană offshore, pentru a anunța noi pași pentru combaterea schimbărilor climatice.

Joe Biden s-a referit în mod eronat la Glasgow ca parte a Angliei și a părut să sugereze că în prezent are cancer, forțând o clarificare rapidă a Casei Albe, în cea mai recentă gafă publică a președintelui SUA.

O nouă declarație a lui Joe Biden agită internetul

Biden a provocat confuzie când a declarat „De aceea eu, și al naibii de mulți alți oameni cu care am crescut, am cancer” în timpul unui discurs despre schimbările climatice.

Deși președintele Joe Biden a folosit timpul prezent, oficialii Casei Albe au spus că președintele se referea la tratamentul său anterior pentru cancerul de piele.

Secretarul de presă adjunct al lui Biden, Andrew Bates, a subliniat examenul de sănătate din 2021, care a indicat un tratament pentru „mai multe tipuri de cancer de piele, non-melanom, localizat”, pe care le-a îndepărtat înainte de a-și prelua funcția.

Cu toate acestea, declarațiile lui Biden au fost ironizate pe scară largă de republicani care au profitat de fiecare dintre greșelile verbale obișnuite ale politicianului în vârstă de 79 de ani ca o dovadă a diminuării acuității sale mentale.

Alți critici au subliniat că remarcile lui Biden au fost o abatere semnificativă de la punctul central al discursului său la o fostă fabrică de cărbune din Massachusetts.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *