lun. iun. 17th, 2024

Gigi Becali i-a decis soarta lui Toni Petrea după înfrângerea ruşinoasă cu Saburtalo. Din informaţiile FANATIK, prima variantă pentru a prelua banca tehnică de la FCSB este Nicolae Dică.

FCSB s-a făcut de râs în Georgia, fiind învinsă cu 0-1 de Saburtalo Tbilisi. Roş-albaştrii au avut din nou o evoluţie slabă şi în returul de pe Arena Naţională trebuie să evite ruşinea unei noi eliminări timpurii din Conference League.

Gigi Becali i-a decis soarta lui Toni Petrea după ruşinea din Georgia! Nicolae Dică, prima variantă de înlocuire

FANATIK a aflat că Gigi Becali i-a decis soarta lui Toni Petrea după ruşinea din Georgia. Patronul celor de la FCSB este hotărât să schimbe antrenorul după acest început slab, iar prima variantă de înlocuire este Nicolae Dică.

Din informaţiile noastre, schimbarea nu ar urma să fie efectuată imediat, iar Toni Petrea ar urma să conducă echipa în derby-ul cu Rapid şi în returul cu Saburtalo de joia viitoare, de pe Arena Naţională.

Toni Petrea, caz închis pentru Gigi Becali: “O să vorbesc cu jucătorii, să văd ce se întâmplă. Cu antrenorul ce să vorbesc?”

Însă, FANATIK a aflat că schimbarea este iminentă şi, pentru Gigi Becali, Toni Petrea antrenor la FCSB este caz închis, lucru confirmat de patron şi în intervenţia televizată de la finalul meciului, când a dezvăluit că nu mai are ce să vorbească de antrenor:

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *