mie. iul. 17th, 2024

Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson. Actriţa cunoscută pentru personajul Coana Chivu, dintr-o reclamă la iaurt, a împlinit zilele trecute venerabila vârstă de 69 de ani.

Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab. Din păcate, nu s-a putut bucura foarte mult de aniversarea ei, deoarece starea de sănătate nu este una foarte bună. De câţiva ani, vedeta a fost diagnosticată cu Parkinson, care i-a afectat grav mersul, vorbirea, dar şi creierul.

Nu este prima dată când actrița se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu mai bine de 20 de ani, îndrăgita actriță a fost diagnosticată cu cancer uterin. Recent, prietena sa, Vicki, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a Natașei

Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala din păcate stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori, decât să ajungi prin spitale”, a declarat Viki, prietena de suflet a actriței, pentru Ego.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *