lun. sept. 25th, 2023

Noi dezvăluiri despre nunta lui Florin Salam. Roxana Dobre a fost anunțată cu o zi înainte de nuntă că preotul refuză să îi cunune religios, deoarece era zi de post. Soţia manelistului Mireasa a reușit să găsească o soluție, iar cei doi și-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu.

Noi dezvăluiri despre nunta lui Florin Salam. Nunta „Regelui” cu Roxana Dobre a fost unul dintre cele mai mediazate evenimente mondene ale anului. Cununia religioasă însă a fost la un pas să fie anulată. Mirii au ales ca nunta să aibă loc într-o zi de miercuri, care era zi de post.

Preotul care trebuia să oficieze sluljba a renunţat să oficializeze nunta în ultimul moment. Vestea nunţii a ajuns se pare până la  Patriarhie, care i-ar fi interzis preotului să îi cunune pe cei doi. Cununia religioară ar fi avut totuși loc într-o altă biserică, a unui fost preot, eliminat din BOR și care și-ar fi construit singur un lăcaș de cult, potrivit declaraţiilor soţiei lui Florin Salam.

N-am zis nimic, nici da, nici nu. M-am dus acasă să-mi iau hainele și nici măcar nu i-am zis lui bărbată-miu. În momentul în care am ales data, nu știam că e o zi de post. Atunci avea Florin zi liberă. Eu dacă nu aduceam atâtea camere și nu aveam atâta presă după noi, sigur ne cununam.

Plec la drum și aveam o prietenă acolo în Constanța, Cezara. O sun și îi zic: «Salvează-mă!». Mă sună apoi prietena mea Georgiana, o prietenă comună cu Cezara și îmi spune: Tu știi cum se numește biserica și preotul unde te cununi tu? I-am zis, nu. Biserica Sfântul Ștefan și preotul Ștefan! (n.r pe fosta soție a lui Salam o chema Ștefania și pe băiețelul lor îl cheamă Ștefan).

A fost ceva divin, de la Dumnezeu, ca eu să ajung acolo, și să mă cunun acolo. Dumnezeu și cineva din cer. Tatăl meu!”, a povestit Roxana Dobre, la podcastul Taclale de pe Cancan.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *