mar. iul. 23rd, 2024

Motivul pentru care Oana Roman nu mai poate avea copii. Vedeta are o fată de opt ani cu Marius Elisei şi se bucură din plin de prezenţa ei, mai ales că, din păcate, cei doi nu mai pot avea al doilea copil.

Motivul pentru care Oana Roman nu mai poate avea copii. Fiica lui Petre Roman își iubește tare mult fiica și se bucură de fiecare zi petrecută alături de ea. Din păcate, copila nu va mai avea un frățior sau o surioară, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confrunta vedeta pe timpul sarcinii.

Oana Roman a povestit că după nașterea fiicei sale au apărut niște probleme, astfel că medicii i-au interzis să mai facă un al doilea copil. Dacă mai voia să rămână însărcinată trebuia să facă mai multe operații, dar și-ar fi riscat şi viața.

Din păcate, la mine nu s-a mai putut, eu am avut foarte mari probleme de sănătate când am născut și în urma operațiilor pe care le-am avut, din păcate, lucrul acesta nu s-a mai putut. Doctorii mi-au interzis și asta a fost. Mi-aș fi riscat viața.

Mi-au spus că există riscul să îmi pierd chiar viața dacă nu am grijă. Pentru a putea face încă un copil ar fi trebuit să fac mai multe operații. În fine, ar fi fost foarte complicat. Asta este’’, a declarat Oana Roman pentru Ego.ro.

Eu încep să îmi pregătesc terenul! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă. Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas.

Isa intră în clasa a doua, nu pot să o iau la mijlocul circuitului și atunci probabil o să ne pregătim, în momentul în care ea o să intre în următorul ciclu de școală să înceapă acolo. Dar până atunci trebuie să o dau la Institutul Francez să învețe limba corect. Probabil că în momentul în care ea va trece în clasa a cincea o să ne organizăm atunci, înainte’’, a declarat Oana Roman pentru Click.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *