lun. iun. 17th, 2024

Lovitură pe piaţa transferurilor pentru Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că Rivaldinho este aproape de un acord cu echipa lui Mihai Rotaru, dorind să se întoarcă în SuperLiga.

Universitatea Craiova este aproape să bifeze un alt transfer important în această vară, de această dată în ofensivă. Până acum, oltenii i-au legitimat pe Raul Silva şi Ivan Martic, pentru a fortifica defensiva.

Lovitură pentru Craiova! Rivaldinho, negocieri aproape finalizate cu oltenii

Din informaţiile FANATIK, Rivaldinho, fostul atacant al lui Dinamo şi Farul Constanţa, este aproape de o revenire în SuperLiga, la Universitatea Craiova. Negocierile dintre cele două părţi sunt aproape de a fi finalizate.

Rivaldinho ar urma să semneze un contract valabil doi ani cu U Craiova, pe un salariu lunar de 10.000 de euro pe lună. FANATIK a aflat că negocierile durează de aproximativ o lună, atacantul dorind, iniţial, un salariu mai mare.

Brazilianul îşi doreşte să revină în SuperLiga!

Fiul marelui Rivaldo le-a solicitat oltenilor un salariu de 20.000 de euro lunar, însă ulterior şi-a mai micşorat pretenţiile la 15.000 de euro lunar. Oficialii Craiovei nu sunt dispuşi să dea atât şi sunt aproape de a se înţelege la un salariu de 10.000 de euro lunar.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *