lun. iun. 17th, 2024

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus relația la nivelul următor. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea, atunci când au anunțat că și-au unit destinele. Actorul și cântăreața au spus „Da” în cadrul unei ceremonii intime, în Las Vegas, iar J. Lo a făcut un gest superb pentru partenerul ei. Despre ce este vorba și cum au dat vestea cea mare cei doi.

Dovada de iubire a lui Jennifer Lopez pentru Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret, în Las Vegas. Cea care a dat vestea cea mare fanilor a fost chiar J. Lo, prin intermediul unei postări pe contul ei de Instagram. Cântăreața a spus că momentul a fost unul perfect și că îi este recunoscătoare soțului ei pentru că a avut atâta răbdare. Cei doi au mai fost împreună în urmă cu 20 de ani și chiar au fost logodiți atunci, fiind la un pas să se căsătorească.

Lucrurile nu au mai funcționat între ei atunci și au ales să meargă pe drumuri separate. S-au întâlnit însă din nou, după aproape două decenii și au reluat relația din punctul în care au lăsat-o, iar weekendul acesta au făcut pasul cel mare si s-au căsătorit.

„Am făcut-o! Dragostea e frumoasă. Iubirea este bunătăte. Și se dovedește că dragostea noastră a fost răbdătoare. A avut răbdare 20 de ani. Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru certificatul de căsătorie alături de alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie în capitala mondială a nunților.

În spatele nostru doi bărbați s-au ținut de mână și se susțineau unul pe celălalt. În fața noastră, un tânăr cuplu care a mers cu mașina timp de trei ore de la Victorville pentru cea de-a doua aniversare a fiicei lor – toți ne dorim același lucru – ca lumea să ne recunoască drept parteneri și să ne declarăm dragostea în fața lumii prin simbolul vechi și aproape universal al căsătoriei.

Abia am ajuns la micuța capelă albă unde a avut loc nunta până la miezul nopții. Au mai stat deschiși câteva minute, ne-au permis să facem poze într-un Cadillac decapotabil roz, evident folosit cândva chiar de rege (dar dacă am vrut să fie prezent însuși Elvis, asta a costat suplimentar și el era în pat).”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *