lun. iun. 17th, 2024

Vești excelente pentru români! Vrei să-ți deschizi o afacere, dar ești lipsit de idei? Ei bine, află că venim în ajutorul tău cu o idee de actualitate. Poate ca nu ştiai acest lucru, însă o afacere din țara noastră a ajuns să fie extrem de profitabilă. Iată domeniul în care dobânda pentru împrumuturile de la bancă va fi de doar 2%!

Afacerea din România care te poate îmbogăți. De ce a ajuns atât de profitabilă

Te afli în căutarea unei idei de afaceri care să îți aducă un venit în plus și să te ajute să devii independent din punct de vedere financiar? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuie.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, anunță că, începând cu data de 20 iulie, fermierii din țara noastră vor putea accesa credite prin programul „De trei ori subvenţii”, cu o dobândă fixă de numai 2%.

„Am luat legătura cu specialiştii din minister, ne-am aşezat la masa de lucru, folosindu-ne timpul pe care-l avem la dispoziţie, să elaborăm un produs care va fi operaţional de săptămâna viitoare. Practic, fermierii se pot duce de pe data de 20 iulie, la CEC şi la Fondul de Garantare a Creditului Rural.

Am purces la realizarea unui program pe care îl numim de „De trei ori subvenţii”. Ce înseamnă acest lucru? Ştim cu toţii că primim de la Uniunea Europeană subvenţia pe unitatea de suprafaţă. Această subvenţie este sigură şi distribuită la timp, ajunge la fermieri la timp, este folosită de fermieri…

Într-un cuvânt, este un sprijin garantat, uniform repartizat, înţelegând uniformitatea legată de procedurile Uniunii Europene care sunt prevăzute şi mecanismele puse în mişcare. Acest sprijin care vine în fiecare an ne-a dat posibilitatea să avem garanţia că acest program are şanse şi este o ancoră de sprijin pentru fermieri binevenită.”, a declarat oficialul, potrivit capital.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *