mie. iul. 17th, 2024

Cauza morții Ivanei Trump, prima soție a fostului președinte Donald Trump, a fost publicată. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie. Ivana Trump a fost găsită moartă în propria casă, în orașul New York. Conform unui purtător de cuvânt, oamenii legii au observat că Ivana Trump căzuse pe scări, însă acum au venit și rezultatele autopsiei.

Cauza morții Ivanei Trump a fost publicată

Rezultatele raportului medico-legal au indicat că Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump, ar fi murit în urma impactului, după ce a suferit răni de impact în zona trunchiului. Medicul legist a conchis că este vorba despre mai multe „răni de impact contondent”, care au fost provocate de o căzătură. Din aceste motive, nu sunt suspiciuni legate de moartea sa.

Hotărârea oficială a venit după doar o zi după ce Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a fost găsită moartă în locuința din Manhattan, în urma unui apel primit de pompieri.

Cineva din familie a apelat la autorități pentru că nimeni nu o mai văzuse de ceva vreme. Când autoritățile au ajuns la locuința acesteia, au constatat decesul.

De asemenea, s-a aflat și faptul că femeia mâncase, mai devreme, într-un restaurant italian unde mergea mereu. Deși la început cauza morţii a fost pusă pe seama unui stop cardiac sau a unei boli, angajaţii restaurantului respectiv au spus că în acea seară, Ivana a apărut la fel de sănătoasă ca întotdeauna.

Un apropiat al familiei a dezvăluit însă pentru New York Post că Ivana acuzase recent probleme de mers:

„Mi-a spus că are dureri în picioare şi nici măcar nu a putut să iasă”.

În urma morții Ivanei Trump, Procuratura Generală a statului New York a anunțat că este de acord să amâne depunerea mărturiilor lui Donald Trump și fiul său, programate inițial pentru săptămâna viitoare, pentru comemorarea Ivanei.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *