lun. iun. 17th, 2024

A trecut un an de la eliberarea din închisoare, moment marcat de Liviu Dragnea printr-un mesaj acid postat pe o platformă de social media. Fostul lider al social – democraților a făcut o radiografie a societății, punctând problemele cu care se confruntă cei mai mulți români, din toate colțurile țării, venind și cu o promisiune pentru cei care l-au sprijinit în toți acești ani.

Liviu Dragnea, mesaj dur la un an după eliberarea din închisoare

La 12 luni de când a ieșit pe porțile penitenciarului ca un om liber, fostul lider al Partidului Social Democrat a marcat momentul cu un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Liviu Dragnea a spus că a fost condamnat pentru că, la acea vreme, ar fi fost considerat „cel mai mare rău al României și că fără mine românii o vor duce mai bine și țara va prospera”, dar că, la un an după eliberera din închisoare, realitatea cu care se confruntă cei mai mulți români este una tragică.

„Astăzi se împlinește un an de când dreptatea a luat locul minciunii. Am fost condamnat fiind considerat cel mai mare rău al României și că fără mine românii o vor duce mai bine și țara va prospera.

La un an de la eliberarea mea, constat cu tristețe că nu este deloc așa. Majoritatea românilor trăiesc la limita supraviețuirii iar țara este în pragul falimentului”, își începe Liviu Dragnea mesajul.

„Nu vor avea parte de o asemenea bucurie”
Fostul lider PSD a făcut și o promisiune atât românilor care l-au sprijinit în ultimii ani cât și celor care „sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare nevinovat”. Dragnea a anunțat că nu va înceta să lupte cu „hienele care rod nemilos din această țară” și cu cei care pe care îi numește „trădători de neam”.
„Îi anunț pe toți aceia care sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare nevinovat, că nu vor avea parte de o asemenea bucurie.
Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această țară, dar mai ales cu toți trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor de afară.
Iar românilor care mi-au trimis în toată această perioadă mesaje de încurajare, le mulțumesc și îi asigur că nu îi voi lăsa pradă acestor șacali”, a încheiat fostul lider PSD.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *