mie. iul. 17th, 2024

Conducerea Penitenciarului transmite că Elena Udrea nu se află în greva foamei și nici nu a slăbit semnificativ în prima sa lună de când se află în Penitenciarul de Femei Târgșorul cel Nou. Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSNAP), Cosmin Dorobanțu, a infirmat pentru impact.ro că fostul consilier prezidențial din perioada administrației conduse de Traian Băsescu ar avea probleme de sănătate.

Cum este tratată Elena Udrea în închisoare

„Elena Udrea nu a fost niciodată în situația de refuz de hrană, cum o numim noi. De asemenea, pot să vă spun că primește hrana zilnică asigurată de penitenciar, în regim de penitenciar. În plus, medicul unității trece potrivit programului să o viziteze sau la dorința ei, așa cum procedează cu oricare alt deținut, de altfel. Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, a precizat Cosmin Dorobanțu pentru impact.ro.

El a făcut referire și la scuza inventată de cei din anturajul Elenei Udrea, potrivit cărora aceasta evită să-și vadă fetița de doar câțiva anișori, sub scuza „că ar fi plecat la muncă, în Italia”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *