mar. iul. 23rd, 2024

Astăzi, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. Regretata artistă s-a stins în urmă cu 12 de ani. Un expert FBI susţine că “fata cu părul de foc” nu s-ar sinucis, ci ar fi fost ucisă “Concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali”, a spus Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, în exclusivitate la Antena 3.

În urmă cu 12 ani, vestea că Mădălina Manole s-a stins din viaţă, a şocat o Românie întreagă.

Artista s-ar fi sinucis chiar de ziua ei

“Fata cu părul de foc”, așa cum i se spune Mădăline Manole, s-a născut pe 14 iulie 1967, în orașul prahovean, Vălenii de Munte. La vârsta de 15 ani, a devenit membră a Cenaclului Tineretul Prahovean, iar între anii 1982-1985 a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă. 

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare de soţul ei, în propria locuinţă, pe 14 iulie 2010.

Mihaela Brooks, expert FBI: “Concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii. A fost omor!”

Mihaela Brooks, expert profiler pentru FBI, a vorbit, astăzi, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, despre expertizele extrem de elaborate, care au dus la concluzia cutremurătoare, că Mădălina Manole nu s-ar fi sinucis.

“Nu numai că sunt foarte sigură, dar concluzia mea a fost confirmată de absolut toţi experţii internaţionali, în toate domeniile din medicină Legală, toxicologie, şi aşa mai departe. Mai recent, spre marea mea bucurie, experţii români pe care îi aduc în toxicologie şi medicină legală, chiar interpretarea urmelor la faţa locului, au început să îmi dea dreptate şi spun că, nu numai că sunt mari semne de întrebare, dar unii dintre ei deja au confirmat că a fost omor.

Sunt 23 de probe care arată că Mădălina Manole nu s-a sinucis

Acum câţiva ani, am menţionat, pe scurt, 23. Din punct de vedere medico-legal, pe esofagul ei existau zgârieturi. Nu erau chimice, de la otravă. Deci, nu ai cum să comiţi un asfel de act şi să te zgârii pe esofag, doar dacă cineva ţi-a băgat ceva pe gât. Şi nu sunt cei de la salvare care au încercat să o resusciteze. Intubarea pe care cei de la salvare au făcut-o, şi scrie chiar şi în fişa medicală, este o intubare care merge până la epiglotă, deci nu avea cum să ajungă până la esofag.

Din punct de vedere toxicologic, cantitatea de substanță pe care cică ea ingerat-o, este atât de mare. încât putea să să ucidă elefanți. Dar această substanță, ca și orice substanță pe care tu o iei pentru a comite un astfel de caz, indiferent că tu ai dorința de a comite actul, organismul tău spune nu. Deci sunt niște reacții ale organismului care nu au fost prezente la ea, în primul rând. 

Din punct de vedere criminalistic, sunt niște amprente care au fost plantate. De fapt, este o singură amprentă la fața locului care aparține Mădălinei. La degetul mare, la cum a ținut să spun recipientul, dar nu există nicio urmă de amprentă, deci ea nu avea cum să ţină un recipient cu un singur deget. Nu mai spun de urma de pe pahar.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *