lun. sept. 25th, 2023

Este scandal după moartea celui mai bogat guru. Vorbim despre Adrian Ardelean Fărcaș, cunoscut drept guru din Apuseni. Avocații susțin că starea sa de sănătate s-a agravat după ce a început ancheta

Ce se întâmplă acum cu averea acestuia și care este planul miilor de adepți care veneau anual în comunitate, am aflat de la corespondentul Antena 3 Mariana Zaharia.

„Deocamdată, planurile comune comunității pe care a întemeiat-o guru de la Brad sunt necunoscute, pentru că toți adepții lui au spus că sunt în stare de șoc după ce au aflat de decesul lui. Averea, în schimb, legal, este împărțită între moștenitorii. Moștenitorii sunt soția și copiii.

Se știe că în comunitatea în care trăia, guru de la Brad avea recunoscuți și alți copii. Nu doar copilul pe care îl are cu soția lui oficială, ci și alți copii pe care îi are cu alte 4 femei din comunitate. În mod normal, legal, toată averea se va împărți între ei. Vorbim despre peste 50 de hectare de teren, dar se spune și că ar fi foarte mulți bani în conturi bancare pe care gurul i-ar fi obținut din donațiile pe care le făceau cei care veneau să mediteze”, a spus Mariana Zaharia.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *