lun. iun. 17th, 2024

Dana Budeanu este un personaj controversat, fără îndoială. Dat fiind ceea ce spune și scum spune, mulți se feresc să recunoască public ceea ce gândesc despre ea. Nu e și cazul lui Cătălin Botezatu.

Designerul a fost provocat recent săm spună ce părere are despre Dana Budeanu și nu s-a codit deloc. Fără să o considere vreun moment rivală, fără să o desconsidere, dimpotrivă, Cătălin Botezatu s-a arătat a fi un fan al Danei Budeanu.

Cătălin Botezatu a respectat mereu femeile. Creatorul este un gentleman în adevăratul sens al cuvântului și niciodată nu a jignit nicio femeie, fie că o cunoaște, fie că nu. Însă când vine vorba despre Dana Budeanu, e și mai mult la mijloc. Designerul chiar o admiră și o respectă.

”Dana e altceva, e categoria grea”

Creatorul a recunoscut că multe dintre filmulețele postate de Dana sunt pe placul lui. Chiar dacă aceasta mai are și momente în care exagerează, Botezatu susține că, de cele mai multe ori, se amuză copios.

”Mă uit singur și râd ca prostul”, a mărturisit el în podcastul filmat alături de Cătălin Măruță.

Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa ei. În viziunea lui, Dana este o femeie deșteaptă, cu coloană vertebrală.

Designerul o apreciază și pentru că este o persoană căreia nu îi este frică de nimeni și de nimic. Cătălin Botezatu consideră că Dana Budeanu face parte dintr-o altă ligă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *