lun. iun. 17th, 2024

Un slogan pe care îl știe o țară întreagă și spoturi publicitare ce au devenit deja tradiție. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, câți bani primește Adrian Enache pentru reclama la Catena. „Farmacia inimii” îi aduce în continuare sume frumoase în conturi artistului. Câștigurile variază în funcție de tarifele fiecărei televiziuni, dar și a numărului de apariții.

Câți bani îi aduce reclama de la Catena lui Adrian Enache

Adrian Enache nu este primul exemplu de vedetă a cărei imagine este legată strâns de un produs pe care l-a promovat. Să nu uităm că Magda Catone, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, a devenit „doamna Detergent”, după ce a apărut în cea mai longevivă reclamă difuzată la noi în țară.

În prezent, același lucru se întâmplă cu Adrian Enache și cu Nico. Chiar și la concerte, publicul îi asociază imediat cu lanțul de farmacii Catena.

Se pare că „Farmacia inimii Catena” este o colaborare de succes pentru cei doi artiști. În afară de sumele primite pentru filmarea fiecărui spot publicitar, ei sunt plătiți, semestrial, și de Credidam.

Potrivit unor informații obținute în exclusivitate de redacția Playtech – Impact.ro, „prețurile variază în funcție de tarifele fiecărei televiziuni, dar și a numărului de apariții. Semestrial, cei doi protagoniști încasează, fiecare, în jur de 10.000 de lei, asta pe lângă notorietatea căpătată datorită difuzării lor zilnice”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *