sâm. iun. 15th, 2024

Ce sumă câștigă Irina Loghin, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din țara noastră, din evenimente. Câți bani cere artista pentru o oră de cântat la o nuntă. Ce sume impresionante cer unii dintre cei mai apreciați interpreți.

Câți bani cere Irina Loghin, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, pentru o oră de cântat. Îndrăgita artistă primește sume mari pentru spectacole.

Pentru că este una dintre cele mai căutate interprete de muzică populară din țara noastră, Irina Loghin câștigă sume impresionabile din cântări. A început sezonul nunților, iar probabil că mulți se gândesc să o aducă pe artistă, pentru a se bucura de cel mai frumos eveniment din viață.

Irina Loghin cere pentru o oră de cântat suma de 1.500 de euro. „Regina muzicii populare românești” are un tarif destul de mare, care nu este pentru orice buzunar. Cu toate astea, interpreta nu este ușor de adus la evenimente, pentru că este una dintre cele mai solicitate artiste din țara noastră pentru nunți, potrivit gandul.ro

Ce sume cer artistele din România pentru evenimente

Multe persoane se căsătoresc în această vară, iar bineînțeles că toți îndrăgostiții doresc să aibă parte de o nuntă specială. Dacă vrei să o aduci pe Niculina Stoican la un eveniment trebuie să plătești în jur de 1.500-2.000 de euro pentru o oră de spectacol.

Aurel Tămaș cere pentru o oră de cântat până la 4.000 de euro, iar Maria Dragomiroiu în jur de 2.000 de euro. Sofia Vicoveanca câștigă pentru 60 de minute de spectacol suma de 1.500 de euro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *