mar. iul. 23rd, 2024

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe și una dintre portavocile cele mai agresive ale Kremlinului, a comentat într-o manieră sarcastică o fotografie a lui Zelenski și Macron, în care cei doi șefi de stat se îmbrățișează.  

”Acum înțeleg de ce Putin are o masă așa lungă”, a scris Maria Zaharova pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii în care apar președintele ucrainean Volodimir Zelenski și cel francez, Emmanuel Macron.

Cei doi șefi de stat se îmbrățișează, ipostază care a determinat-o pe purtătoarea de cuvânt a MAE rus să sugereze conotații sexuale care l-ar fi dezgustat chipurile pe Putin, știută fiind poziționarea homofobă a Rusiei.

Remarca face trimitere la obiceiul președintelui Vladimir Putin de a-și întâmpina oaspeții față de care manifestă o oarecare antipatie la o masa foarte lungă.

Imaginile cu masa lungă folosită de Putin au devenit virale

Astfel, imaginile cu Putin și Macron discutând din capetele mesei lungi de 6 metri au devenit virale, de același tratament beneficiind, de altfel, și cancelarul german Olaf Scholz.

Ulterior, Maria Zaharova a permis adăugarea de comentarii care mai de care mai obscene la postarea sa, intervenind din când în când pentru a întreține atmosfera.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *