mar. iul. 23rd, 2024

Elon Musk e din nou tată de gemeni! Mama celor doi copii este Shivon Zilis, o femeie care ocupă o funcție de conducere în cadrul startup-ului de inteligență artificială Neuralink deținut de miliardarul american.

Cei doi copii au venit pe lume în noiembrie 2021, cu câteva săptămâni înainte ca Elon Musk și Grimes, iubita lui de atunci, să devină părinți pentru a doua oară, informează Sky News.

În luna aprilie a acestui an, Musk și Shivon Zilis au depus o petiție pentru ca gemenii “să aibă numele de familie al tatălui lor” și numele de familie al mamei lor ca parte din al doilea nume, potrivit documentelor judiciare citate de Business Insider.

O lună mai târziu, un judecător din Texas a aprobat petiția.

Elon Musk este tatăl a nouă copii, doi cu Shivon Zilis, doi cu cântăreața canadiană Grimes și alți cinci cu fosta sa soție, Justine Wilson.

Shivon Zilis are 36 de ani și ocupă funcția de director executiv Neuralink. Ea a început să lucreze în compania deținută de Elon Musk în mai 2017, în aceeași lună în care a fost numită director de proiect în inteligența artificială la Tesla, unde a activat până în 2019.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *