mar. iul. 23rd, 2024

Ce cotă are Simona Halep în meciul cu Elena Rybakina. Turneul din 2022 de la Wimbledon continuă joi cu un meci de mare anvergură în tabloul feminin. A doua dintre cele două semifinale feminine o opune pe Simona Halep și Elena Rybakina, cu un loc în finală în joc. Halep este cap de serie nr. 16, iar Rybakina intră ca favorită nr. 17 pe tabloul de la Wimbledon 2022. Meciul este programat să înceapă în jurul orei 17:00, ora României. Jucătoarea noastră vine în acest meci după alte 12 victorii consecutive la All England. Casele de  pariuri deja au început și predicțiile pentru această semifinală. Așa că, am decis să vedem ce cotă are Simona Halep în meciul cu Elena Rybakina, din semifinala Wimbledon 2022.

Elena Rybakina vs Simona Halep. Ce cotă are Simona Halep

Marile case de pariuri sportive, inclusiv cele din România, o pun pe Simona Halep ca favorită certă în acest meci din semifinalele de la Wimbledon.

De exemplu, în cele mai recente cote Halep vs. Rybakina de la Caesars Sportsbook, Halep este favorita cu -310, iar Rybakina fiind cotată cu +230  ca outsider. Caesars stabilește over-under-ul pentru numărul total de meciuri la 21,5, cu Halep favorită cu 4,5 meciuri.

Alte case de pariuri ne arată ce cotă are Simona Halep în meciul cu Elena Rybakina, din semifinala Wimbledon 2022, și anume între 1.30 și 1.42 pentru o victorie a lui Halep. Cotele pentru înfrângere arată între 3.40 și 3.75.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *