lun. iun. 17th, 2024

Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, şi-a părăsit familia în această primăvară, după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană primită în gazdă. În prezent, el a renunţat la serviciu pentru a avea grijă de femeia care suferă de o infecţie la ochi şi a orbit parţial.

Bărbatul a spus că iubita sa, Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, s-a infectat la ochi în Germania, când se îndrepta spre Marea Britanie după ce a părăsit Ucraina din cauza războiului. Vederea tinerei a fost afectată, a fost operată şi acum are nevoie de 6 luni de recuperare, a mai spus iubitul ei.

De asemenea, Tony a vorbit şi despre relaţia sa, spunând că au fost acuzaţi pentru decizia luată şi că Sofia a fost numită „distrugătoare de case” pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat însurat. El menţionează şi că nu mai are voie să-şi vadă copiii pe care îi are cu fosta soţie. „Oamenii o descriu ca pe un răufăcător care a venit în Marea Britanie şi a furat un britanic. Nimic nu-i adevărat. A fost o decizie reciprocă”, a spus el pentru Metro.   „Nu era ca şi cum ne-am întâlnit şi ne-am hotărât atunci şi acolo să ne mutăm. (Eu) Plecam indiferent, pentru că mă saturasem de Lorna (fosta soţie)”, a spus bărbatul.   „Am vrut doar să o iau pe Sofia şi să am grijă de ea, am vrut să ajut pe cineva care fugea din Ucraina.” El a precizat că sunt blamaţi online, dar acest lucru nu le afectează relaţia, scrie Mirror.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *