mar. iul. 23rd, 2024

Radu Bădică a fost unul dintre cei mai vechi pescari sportivi profesioniști de crap din România. De altfel, era unul dintre cei care au pus bazele acestui sport pe care l-a reprezentat cu succes la cele mai importante competiții din lume.

Radu Bădică era tatăl unei fete de doar 16 ani. Acesta se simțise rău de dimineață, iar în cursul serii trupul său a cedat.

Bădică a reprezentat România la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap, în anul 2000 și deținea peste 300 de trofee din diverse competiții. A câștigat de două ori Turneul celor 6 Cluburi din România și era dublu vicecampion național în Campionatul Național de Pescuit la Crap, potrivit stiripesurse.ro.

A format zeci de pescari și a fost o inspirație pentru mii de practicanți ai acestui sport și nu exista lac important din România sau Europa în care să nu fi pescuit.

Radu Bădică a produs pentru prima oară în România un tip de momeală modernă pentru crap, numită “boilies”  și a oferit consultanță multor proprietari care au luat lacuri seci și lăsate în paragină și au creat incinte de pescuit apreciate în toată Europa.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *