lun. sept. 25th, 2023

Un Volvo V70 R din a doua generație a depășit viteza de 300 km/h. Totul s-a întâmplat în timpul filmării unui test pe autobahnul german.

Echipa canalului de YouTube AutoTopNL a testat un Volvo V70 R din a doua generație. Exemplarul testat a suferit modificări semnificative pe partea mecanică.

Ce modificări are acest V70?

Printre modificările aduse breakului suedez se numără: o turbină nouă, injectoare cu debit mărit, o pompă nouă de combustibil, intercooler nou dar și interne întărite ale motorului. De asemenea, a fost modificat și partea de transmisie, respectiv ambreiaj. Suspensia a fost și ea revizuită cu piese noi, pentru un plus de performanță. Alături de o suspensie mai performantă, proprietarul a montat și un sistem de frânare pe măsura puterii pe care mașina o dezvoltă acum.

Peste toate acestea se adaugă o evacuare făcută special pentru mașina în cauză, care face motorul cu 5 cilindri să sune ca un mini Dodge Viper. Toate modificările au fost făcute de proprietar în garajul său. Modificările au dus puterea motorului de la 300 de cai și 400 Nm, la 566 de cai și 651 Nm.

V de la viteză

În testul realizat de cei de la AutoTopNL, mașina a dat dovadă de viteze pe care nu te aștepți de la un Volvo break.

https://youtube.com/watch?v=ZDfmRltK0cA%3Fstart%3D865%26feature%3Doembed
sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *