lun. sept. 25th, 2023

Este unul din cei mai cunoscuți bucătari din România, a făcut parte din juriul show-ului Master Chef, iar cu talentul lui a cucerit multe papile gustative. Mândul maramureșean a atins succesul în România, dar și peste hotare. 

Este vorba despre Nicolai Tand, pe numele din buletin  Niculai Tand. Celebrul chef și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast, acolo unde a venit cu tolba plină de amintiri.

Invitat la ”Vrau să știu” by Cătălin Oprișan, Nicolai Tand a depănat amintiri de pe vremea când era ”tânăr fecior”. Pe cât de mândru este de prezent, pe atât de mândru este de trecutul și copilăria lui.

Nicolai Tand a crescut într-o familie numeroasă, cu patru frați, el fiind cel mai mic. Își aduce aminte cu drag de vremurile adolescenței, atunci când timpul îi permitea să se bucure de mici bucurii ale vieții.

Viața l-a purtat pe meleaguri străine încă de când avea 20 de ani. A vrut să cunoască succesul peste mări și țări și a plecat să muncească în Franța, Anglia și America, acolo unde spera să-și deschidă propriul restaurant.
Greutățile și vremurile incerte l-au purtat înpoi în România, aici unde și-a îndeplinit visul pe plan profeșional, dar și sentimental: „Sunt un bãrbat împlinit, am un fecior şi o fetiţã, o femeie minunatã, altfel spus, o familie frumoasã!”, a declarat acesta în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.
Chef Nicolai Tand, originar din Maramureş, s-a căsătorit religios cu fostul model internaţional Monica Balaj, cu care are doi copii. O fetiţă, Ilona (9 ani) şi un băieţel, Iancu (6 ani).

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *