lun. oct. 2nd, 2023

Alex Delea (25 de ani) a reușit, în urmă cu puțin timp, să câștige marele premiu Survivor România 2022. Din ziua aceea, viața lui s-a schimbat. Zi de zi primește mesaje cu sute de felicitări, dar și mesaje dubioase. Iată ce propunere i-a făcut una dintre fanele sale.

Odată cu participarea sa la Survivor România, Alex Delea a devenit extrem de popular, mai ales în mediul online. A reușit să cucerească inimile telespectatorilor, care l-a votat într-un număr foarte mare și l-au ajutat astfel să câștige competiția din Republica Dominicană.

Mesaj șocant primit de Alex Delea

A câștigat nu doar atenția celor care s-au uitat de acasă cu sufletele la gură la concursul ce se desfășoară în junglă, ci și marele premiu. Acum, cel care a ieșit învingător în ultima ediție a emisiunii de pe Pro TV, fostul Războinic, primește multe mesaje din partea admiratorilor, dar propunerea unei fane l-a lăsat fără cuvinte.

De curând, o femeie i-a scris și i-a mărturisit acestuia că i-ar plăcea să o cunoască pe fiica ei, practic să i-o ofere, și să intre în familia lor. Alex Delea a rămas șocat când a citit mesajul. Iată care a fost răspunsul lui.

”Am primit azi un mesaj, îmi spune o doamnă, ‘Am o fată de 26 de ani pentru tine, tare mult mi-aș dori să intri la noi în  familie’. Zic, ‘Doamnă, vă mulțumesc din suflet, dar…’. Parcă mi-ar fi oferit o mașină. Primesc tot felul de chestii”, a povestit Alex Delea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *