lun. iun. 17th, 2024

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în județul Maramureș, marți după-amiază, pe DN 18. Sunt 51 de persoane care se aflau în autocar la momentul accidentului.

Accident deosebit de grav cu 51 de victime în Maramureș. Potrivit primelor informații, șoferul unui autocar a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu autocarul în gardul unei case. Au fost anunțate 51 de victime și a fost activat planul roșu de intervenție.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 18, în zona localității Moisei, județul Maramureș, conducătorul unui autocar a pierdut controlul volanului și a intrat în gardul unei case. În urma impactului mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la fața locului, nu se cunoaște momentan numărul exact al acestora. Din acest motiv, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

La faţa locului su-au deplsat spre două autospeciale de stingere cu apă şi spumă două echipaje de descarcerare, trei EPA SMURD, 1 TIM, o Autospeciala Transport Victime Multiple, patru Ambulante SAJ și un elicopter.

„Din primele date, în autocar se aflau cetățeni polonezi. Forțele de intervenție care s-au deplasat spre locul evenimentului: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială de transport victime multiple, patru ambulanțe SAJ și un elicopter”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *