lun. iun. 17th, 2024

CFR Cluj joacă, astăzi, de la ora 19:00, în prima manșă a turului 1 preliminar din UEFA Champions Leagueîn compania lui Pyunik Erevan, campioana Armeniei, în direct pe Digi Sport 1 și pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

  • Returul dintre cele două formații este programat miercuri, 13 iulie 2022, la Cluj-Napoca, de la ora 21:30, de asemenea în direct la Digi Sport 1. Abonații Digi Mobil pot urmări meciurile atât pe site-ul digisport.ro, cât și în Aplicația Digi Sport.

Pyunik Erevan – CFR Cluj, LIVE VIDEO, 19:00, Digi Sport 1. Ardelenii, în drumul spre grupele UEFA Champions League

CFR Cluj va juca la Erevan, pe arena Vazghen Sargsian anvan Hanrapetakan Marzadaşt, cu Pyunik. Acest meci a fost încredinţat unei brigăzi de arbitri cu Bastian Dankert (Germania) la centru, ajutat la cele două linii de Bekim Zogaj şi Jan Köbeli (ambii din Suedia), al patrulea oficial fiind Martin Petersen (Germania).

Pyunik Erevan este campioana Armeniei din ultimul sezon. Gruparea antrenată de Melykian Eghishe s-a clasat pe prima poziție în clasament, cu 75 de puncte, la un punct diferență de Ararat-Armenia, care a terminat pe locul secund, cu 74 de puncte, din 32 de jocuri. CFR Cluj și-a adjudecat titlul în Liga 1 în ultimul sezon, după ce a devansat-o din nou pe rivala FCSB, iar acum caută să obțină un loc în grupele unei competiții europene

CFR Cluj are un moral bun înaintea meciuluui cu Pyunik, după ce a încheiat cantonamentul din Austria cu patru victorii, fără gol primit: 2-0 cu Koper3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan Belgrad și 2-0 cu Hajduk Split.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *