mie. aug. 17th, 2022

Patrick Mouratoglou (51 de ani) a oferit prima reacție, după ce Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o fără prea mari emoții pe Paula Badosa (24 de ani, 4 WTA), în optimile de finală de la Wimbledon, scor 6-1, 6-2.

Reacția lui Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep cu Paula Badosa

Patrick Mouratoglou este un antrenor fericit după succesul Simonei Halep de la All England Club cu Paula Badosa. Tehicianul româncei a reacționat după victoria de pe iarba londonez și o apreciază pe Simona pentru modul în care se prezintă pe terenul de tenis în această perioadă.

Iubesc să văd acea energie, Simona Halep”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Facebook, după victoria româncei de la Wimbledon. Acesta a atașat și câteva imagini de la meciul de luni în care a scos în evidență fericirea de pe chipul Simonei Halep.

„Mi-am dorit să fiu aici (n.r. – pe arena centrală) astăzi. Cred că am făcut un meci bun. Badosa joacă foarte bine, este greu să bați. Mi-a plăcut foarte mult să revin pe arena centrală, în fața acestor spectatori nemaipomeniți, care mereu mă susțin. E o plăcere!

Nu m-am gândit că n-am pierdut niciun set. Sunt mulțumită de cum joc în turneu, în fiecare zi e mai bine. De abia aștept următorul meci, sper să joc la fel de bine precum astăzi.

Mi-a lipsit enorm Wimbledon, joc pentru prima dată în ultimii trei ani. A fost minunat să joc, am fost mai emoționată ieri decât astăzi. Arena centrală este extraordinară, încerc să joc cât mai bine aici”, a spus Simona Halep, într-un interviu pentru Eurosport.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.