mie. aug. 17th, 2022

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2 în optimile turneului de la Wimbledon

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 5-2. Hold, Simona Halep, care după numai 56 de minute de joc mai are nevoie de un singur game pentru a accede în faza sferturilor de finală la Wimbledon.  

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 4-2. Break, Simona Halep! Paula Badosa pierde prima serviciul în setul doi, iar Simona Halep poate face un pas enorm înspre victorie cu un hold în următorul game.

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 3-2. Simona Halep trece din nou în avantaj, păstrând nivelul de joc constant, la nivel înalt. De urmărit cum va reacționa Paula Badosa în următoarele game-uri, în care are datoria de a rezista ritmului impus de Simona Halep pentru a putea păstra șanse reale la calificare. 

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 2-2. Game apropiat în prelungiri de Badosa, dar îmbucurător rămâne faptul că Simona Halep își menține ridicat nivelul de agresivitate, în ciuda primelor riposte solide ale Paulei Badosa. 

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 2-1. Minge de break salvată de Simona Halep, care continuă să aibă procentaj de 100% în game-urile pe propria servă. 

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 1-1. Hold, Paula Badosa, care întrerupe o serie de 7 game-uri câștigate consecutiv de Simona Halep. 

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 1-0. Game confortabil făcut de Simona Halep în start de set doi, iar partida pare să continue în același mod precum a decurs în manșa întâi. 

Simona Halep – Paula Badosa 6-1. Game & set, Simona Halep! Primă manșă încheiată în doar 23 de minute în favoarea Simonei Halep, care a luat majoritatea mingilor rapid, neoferindu-i spanioloaicei nici măcar minimul de timp de reacție.

Ferocitatea româncei a fost suplimentată de erorile neforțate dese ale Paulei Badosa, care a dat senzația de frustrare și lipsă de concentrare în final de set. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.