lun. sept. 25th, 2023

Au fost momente de panică, miercuri după-amiază, când un tren a deraiat pe ruta Iași – Pașcani. 11 vagoane, din cele 32, au sărit de pe șine. Circulația feroviară este blocată în zonă. Ce au transmis reprezentanții CFR, la scurt timp după incident și ce se întâmplă cu persoanele afectate de eveniment.

Un tren a deraiat pe ruta Iași-Pașcani

Reprezentanți ai CFR au transmis, miercuri după-amiază, că circulația feroviară este întreruptă, după ce un tren a deraiat pe ruta Iași – Pașcani, între stațiile Sârca – Podul Ilioaiei.

Potrivit CFR SA, trenul aparține GFR și circula pe relația Port Constanța – Cristești-Jijia. Trenul era format din 32 de vagoane goale, iar 11 dintre ele au deraiat pe firul II de circulație. Firul I este închis pentru lucrări programate.În urma incidentului, au fost rupți și șapte stâlpi de înaltă tensiune, care asigurau alimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este întreruptă pe relația Pașcani – Iași, din cauza deraierii, între stațiile Sârca – Podu Iloaiei, a 11 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă.

Trenul aparține operatorului de transport feroviar de marfă GFR și circula pe relația Port Constanța – Cristești-Jijia.

Din garnitură, care avea în compunere 32 de vagoane goale, au deraiat 11 vagoane pe firul II de circulație, firul I fiind închis pentru lucrări programate”, a transmis CFR.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *