lun. iun. 17th, 2024

Fost jurnalist de război şi jurnalist de investigații, Adina Anghelescu, a explicat de ce Vladimir Putin nu îşi mişcă mâna dreaptă atunci când se deplasează.

Vladimir Putin atrage deseori atenția prin aparițiile sale, iar în urma invaziei asupra Ucrainei, din ce în ce mai mulți specialişti au început să îi studieze comportamentul.

Astfel, un gest al liderului de la Moscova care a trecut neobservat până acum, a ajuns să stârnească teorii ale conspirației.

De ce își ține întotdeauna Vladimir Putin brațul drept lipit de corp atunci când merge, a fost întrebarea pe care mulţi experți şi-au adresat-o. 

Multă vreme unii au văzut în acest gest o afecțiune neurologică, poate chiar un semn al debutului bolii Parkinson, deoarece oscilația redusă a brațului ar fi un potențial indicator al unei precoce maladii.

 Alții au speculat pe tema unui accident vascular cerebral minor sau chiar că ar suferi de autism, dar adevărul a ieşit la iveală.

Fost jurnalist de război şi jurnalist de investigații, Adina Anghelescu, a explicat de ce obișnuiește Vladimir Putin să se deplaseze cu mâna dreaptă imobilă. 

„În urmă cu câțiva ani a fost un studiu realizat de către neurologii olandezi ai unei universități olandeze și a mai existat și un alt studiu care a apărut în British Medical Journal în care aveau aceeași concluzie foarte interesantă, și anume aceea că nemișcarea în balans a mâinii drepte cu mâna stângă se datorează antrenamentului la care el a fost supus de-a lungul timpului la KGB.

Pentru că, spuneau ei, conform ghidului existent în momentul în care faci astfel de antrenamente, ei erau obișnuiți să țină arma mai spre piept.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *