lun. sept. 25th, 2023

S-a aflat ce boală avea Roland Dedius Stănescu, fotbalistul care s-a sinucis aseară. Mama lui a venit urgent să stea cu el din cauza acestei boli grave. Fotbalistul s-a aruncat de la etajul 4 al blocului, din apartamentul care este proprietatea fostei sale iubite. Toate detaliile în rândurile de mai jos.

De ce a venit mama fotablistului care s-a sinucis sâmbătă seara să stea cu el. De ce suferea Roland Dedius Stănescu

Roland Dedius Stănescu, fost fotbalist la Petrolul Ploiești și FC Argeș, a ales să își ia zilele sâmbătă. Acesta s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia, în complexul rezidențial New Point de pe Bulevardul Pipera. Tânărul de 33 de ani a făcut gestul de neînțeles din apartamentul fostei sale iubite. Vezi aici imaginea de ieri.

De altfel, tânăra a aflat din presă de tragedie abia astăzi. Aceasta susține că ieri, când s-a întâmplat tragedia, dormea. Astfel că a aflat abia azi, din presă, despre ce s-a întâmplat cu fostul ei iubit.

Roland Dedius Stănescu a mai încercat să își ia zilele

De asemenea, mama fotbalistului venise de două zile din Motru la Voluntari pentru a sta cu el. Aceasta știa că fiul ei era bolnav și avea probleme. Roland Dedius Stănescu suferea de depresie, conform apropiaților sportivului.

De altfel, potrivit ultimelor informații, Roland Dedius Stănescu a mai încercat o dată să își ia zilele. Se întâmpla în anul 2012, când era ligitimat la FC Argeș. Incidentul de atunci a fost confirmat de administratorul din 2012 al echipei, Cătălin Barbu. Atunci, fotbalistul a vrut să se omoare tăindu-și venele.

Salvat de colegi la prima tentativă de sinucidere

„Roland se afla joi seara la cantonament şi a fost găsit de colegi zăcând pe jos şi plin de sânge. Avea o tăietură la mână şi au chemat Salvarea. Am fost vineri la spital şi am vorbit cu Roland. L-am întrebat de ce a recurs la acest gest şi mi-a spus că a existat o ceartă între părinţi, despre care a aflat de la mama lui.

A avut o cădere psihică, pentru că este o fire mai sensibilă şi de aceea a recurs la acest gest necugetat care îl putea costa viaţa”, a declarat Cătălin Barbu la momentul respectiv.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *